Mesajul presedintelui de Craciun...

Domnilor si Doamnelor,

Este o mare onoare si cinste pentru mine sa ma adresez tuturor membrilor Societatii Romano-Canadiene din Edmonton-Boian si familiilor lor acum la sfirsitul anului 2011 si inceputul Noului An.

A fost un an foarte bun pentru Societatea noastra. Cu entuziasm si dedicatie am obtinut si realizat diferite proiecte. In Ianuarie 2011 s-a ridicat cu ajutorul nostru, monumentul dedicat marelui poet M. Eminescu. Picnicul de la Boian ne-a adunat pe toti la hora si momente de neuitat.

Participarea noastra la Festivalul natiunilor din Edmonton (Heritage Festival) a fost un mare succes. Prin munca deosebita a voluntarilor romani sau cei cu inima romana vizitatorii au savurat bucatele delicioase romanesti care ne-au adus un venit de $35,000,00. Nu mai prejos a fost si aranjamentele costumelor populare si imaginilor din Romania prezentate cu aceasta ocazie. Sintem intr-o continua transformare si rescriere an constitutiei societatii care se va finaliza la meetingul general din Martie 2012.

Societatea noastra Romano-Canadiana din Edmonton-Boian a sponzorizat concertul lui Stefan Hrusca din Decembrie 2011 si va sponzoriza in continuare alte concerte a artistilor care vor veni din tara.

Gandurile noastre de bine si sanatate le extindem fratilor romani din Calgary si din toata Canada. Le uram tuturor in Noul An bucurii, fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
Vreau sa multumesc Comitetului Societatii (L.Bezovie,G.Eccleston,N.Bututoiu,R.Toma,R.Pandi,S.Ionescu) pentru dedicatia si entuziasmul manifestat dealungul anului.

Totodata tuturor membrilor si non-membrilor Societatii Romano-Canadiene din Edmonton-Boian cei cu „Inima Romana”, le dorim sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii si sanatate.

Craciun Fericit si La Multi Ani !
Dr. John Ion Slanina

Welcome / News & Events / Mesajul presedintelui de Craciun