Mesajul de Craciun al presedintelui CRSOA

DOAMNELOR SI DOMNILOR,

Anul 2012 a trecut in zbor si sintem calendaristic din nou la inceput de AN NOU.

In Anul care a trecut Societatea Romano-Canadiana din Edmonton-Boian a continuat sa tina aprins sentimentul romanesc, continuitatea obiceiurilor si traditiilor stramosesti.

Cu ocazia alegerilor noului committed din Martie 2012, s-a trecut la realizarea proiectelor propuse : reorganizarea museului din Boian ( catalogare si reparatia imobilelor), pregatirea si organizarea serbarii cimpenesti de la Boian din Julie, participarea la Ziua Natiunilor din August.

Multumesc tuturor voluntarilor care au participat la succesul acstor evenimente si in special “Sunet Transilvan” din Calgary, Nelu Defta din Edmonton, Nestor Pestor si V. Ciocan pentru frumosul display la Heritage Day.

Participarea voluntarilor din Societate si a celor de la Biserica Orthodoxa Constatin si Elena la servirea preparatelor culinare romanesti la Ziua Natiunilor ne-a adus un venit frumos si recunoasterea oficiala.

Le multumim tuturor pentru participare.

Societatea noastra sponzorizeaza cu success anual echipa de fotbal care este intre primele clase in campionatul din Edmonton.

In Septembrie ne-a visitat Formatia Compact care s-a bucurat de un mare success.

Societatea a sponzorizat si patronat Balul Sanatatii pentru cadrele medicale.

Balul voluntarilor a fost aminat pentru Jan 19.2013 cind vom sarbatorii si ziua Unirii Principatelor Romane si ziua de nastere a poetului neamului M. Eminescu.

Odata cu inceperea anului 2013 se vor implementa noi scimbari la alegerea directorilor societatii.

Dorim cit mai multi membrii sa participe la continuitatea traditiilor noaste culturale, cu idei noi si cu mentinerea limbii romanesti pe meleagurile canadiene.

Tin sa multumesc Comitetului Societatii: L. Bezovie – Vic president, R.Toma – treasurer, G. Eccleston – secretar, N. Bututoiu, S. Ionescu si R. Pandi pentru suportul lor in realizarea priectelor propuse.

D-lui C. Negraru multumiri pentru mentinerea activa a evenimentelor pe Web.

Tuturor voluntarilor si suporterilor societarii mari multumiri.

Dorim ca Sarbatorile Craciunului si Anul Nou sa va gaseasca sanatosi si cu multe impliniri, bucurii si fericire!

LA MULTI ANI!

Dr. J. Slanina

Welcome / News & Events / Mesajul de Craciun al presedintelui CRSOA