Alegeri Parlamentare pentru Senat si Camera Deputatilor

ROMANIA
ALEGERI PARLAMENTARE pentru SENAT si CAMERA DEPUTATILOR
duminica, 11 decembrie 2016

Dragi compatrioti,

Atasat gasiti lista integrala a celor 417 sectii de votare din strainatate la care vor putea vota cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in strainatate, sectii de votare inființate prin Hotararea Nr. 43/2016 a Autoritatii Electorale Permanente.

Printre acestea, veti gasi si sectia de votare din Calgary - URIASA realizare a comunitatii noastre. Adresa unde trebuie sa va prezentati pentru a va putea exercita dreptul la vot duminica, 11 decembrie, 2016, este:

CKE Community Association
1015 - 73 Avenue SW
Calgary, AB, T2V 0R9

Pentru informatii utile referitoare la categoriile de cetateni romani care pot sa isi exercite dreptul de vot in strainatate, modalitaţile de exercitare a votului, programul de votare, documentele de identitate in baza carora se poate exercita dreptul de vot la sectiile de votare din strainatate, precum si instrucţiuni privind exercitarea votului prin corespondenta pentru cei care s-au inscris in registrul electoral, Ministerul Afacerilor Externe a intocmit Ghidul alegatorului roman din strainatate, pe care il atașez prezentului anunt.

Pentru informatii suplimentare privind votul in strainatate, va rugam a consulta pagina de web a Ministerului Afacerilor Externe, precum si site-urile misiunilor diplomatice ai oficiilor consulare ale Romaniei in strainatate.

Maria Serban
Consul Onorific al Romaniei in Alberta


Lista integrala a celor 417 sectii de votare: click pentru vizualizare.

Ghidul alegatorului roman din strainatate: click pentru vizualizare.

Welcome / News & Events / Alegeri Parlamentare pentru Senat si Camera Deputatilor